力比多学院心理学考研火热招生

力比多学院-心理学之家Libidos | 心理学考研,心理学考研学校排名,心理学考研参考书目,心理学考研科目

当前位置:»心理学考研网 考研英语辅导 英语模拟试题 查看内容

2011考研英语模拟试题12篇(附全文翻译)

2011-3-22 21:29| 发布者: test1234a| 查看: 20427| 评论: 0|原作者: test1234a

力比多学院是专业的心理学培训机构,提供心理学考研|应用心理硕士考研|公共课全程辅导
想了解更多心理学考研资讯,或报名心理学考研辅导,请咨询力比多学院-李老师 力比多学院李老师QQ:2253446843



本文收集整理12篇完型填空练习文章,主要考察考生对完型填空答题技巧的掌握问题。并附有附全文翻译。
  SectionⅠUse of English
  Directions:
  Read the following text. Choose the best word(s)from each numbered blank and mark A,B,C or D on ANSWER SHEET 1.(10 points)
  一、美陪审团制度
  As former colonists of Great Britain,the Founding Fathers of the United States adopted much of the legal system of Great Britain. We have a“common law”,or law made by courts__1__a monarch or other central governmental__2__like a legislature. The jury,a__3__of ordinary citizens chosen to decide a case,is an__4__ part of our common-law system.
  Use of juries to decide cases is a__5__feature of the American legal system. Few other countries in the world use juries as we do in the United States.__6__the centuries,many people have believed that juries in most cases reach a fairer and more just result__7__would be obtained using a judge__8__,as many countries do.__9__a jury decides cases after“__10__”,or discussions among a group of people,the jury‘s decision is likely to have the__11__ from many different people from different backgrounds,who must as a group decide what is right.
  Juries are used in both civil cases,which decide__12__ among__13__ citizens,and criminal cases,which decide cases brought by the government __14__ that individuals have committed crimes. Juries are selected from the U.S. citizens and__15__. Jurors,consisting of __16__ numbers,are called for each case requiring a jury.
  The judge__17__to the case__18__the selection of jurors to serve as the jury for that case. In some states,__19__jurors are questioned by the judge;in others,they are questioned by the lawyers representing the__20__under rules dictated by state law.
  1. [A] other than [B] rather than [C] more than [D] or rather
  2. [A] agency [B] organization [C] institution [D] authority
  3. [A] panel [B] crew [C] band [D] flock
  4. [A] innate [B] intact [C] integral [D] integrated
  5. [A]discriminating[B] distinguishing [C] determining [D] diminishing
  6. [A] in [B] by [C] after [D] over
  7. [A] that [B] which [C] than [D] as
  8. [A] alike [B] alone [C] altogether [D] apart
  9. [A] Although [B] Because [C] If [D] While
  10.[A] deliberations [B] meditations [C] reflections [D] speculations
  11.[A] outline [B] outcome [C] input [D] intake
  12.[A] arguments [B] controversies [C] disputes [D] hostilities
  13.[A] fellow [B] individual [C] personal [D] private
  14.[A] asserting [B] alleging [C] maintaining [D] testifying
  15.[A] assembled [B] evoked [C] rallied [D] summoned
  16.[A] set [B] exact [C] given [D] placed
  17.[A] allocated [B] allotted [C] appointed [D] assigned
  18.[A] administers [B] manages [C] oversees [D] presides
  19.[A] inspective [B] irrespective [C] perspective [D] prospective
  20.[A] bodies [B] parties [C] sides [D] units
  答案
  1. B 2. D 3. A 4. C 5. B 6. D 7.C 8.B 9. B 10. A
  11. C 12. C 13.D 14.B 15. D 16. A 17. D 18. C 19. D 20. B
  总体分析
  本文介绍了美国的陪审团制度。第一段指出,陪审团是美国共同法系统的基本组成部分。第二段分析了使用陪审团的原因。第三和四段分别介绍了陪审团的类型和选举程序。
  全文翻译
  美国的建国之父们作为大英帝国的前殖民者沿袭了其法律系统。我们有“共同法”,即由法庭而非君主或其他像立法机关这样的中央政府权利机关制定的法律。陪审团由一群选来裁决案件的普通公民组成,是我们共同法系统基本的组成部分。
  使用陪审团裁决案件是美国法律系统的一个显著特征。在世界上很少有其他国家和美国一样使用陪审团。几个世纪以来,许多人已经相信在大多数情况下陪审团比许多国家那样单独使用一位法官达成的结果更公平、公正。因为陪审团裁决案件是在一群人“审议”或讨论后,因此他们的决定可能受到不同背景的不同人的影响,这些人必须作为一个团体来决定什么是正确的。
  陪审团既被用在裁决普通公民之间纠纷的民事案件中,也用在裁决政府提出讼诉声称个人犯罪的刑事案件中。陪审团成员从美国公民中选出并被传唤。由固定人数组成的陪审团在每一个需要陪审团的案件中都会被召唤。
  被指派负责案件的法官监督陪审团成员的选举。在一些州,未来的陪审团成员由法官询问,而在另一些州,他们遵照州法律规定的法规接受代表各方当事人的律师的询问。

更多

刚表态过的朋友 (0 人)

力比多学院心理学考研312学硕辅导
Ψ 力比多学院心理学考研课程
课程套餐 学硕312大纲 学硕自命题 定院校
热门会员 榜眼 状元 金榜 榜眼 状元 金榜 学硕
品牌会员 雏凤 卧龙 学硕辅导 雏凤 卧龙 专硕辅导 专硕
会员特色 紧扣大纲,核心精讲 院校定向,精准资料 政治英语
优惠价格(学员福利) 价格每个月都会上调,越早报名,优惠越多
福利活动:领取听课优惠券,免费申请:择校择专业指导 心理学考研优惠申请
心理学考研辅导资料齐全,点击查看学硕资料|专硕资料
在线题库:刷习题,看评分,对答案,错题收藏反复练,点我开练
力比多学院是专业的心理学考研辅导机构

本站推介

    心理学考研|应用心理考研辅导班招生优惠活动
关闭

新闻推荐上一条 /3 下一条

返回顶部